unieke kinderopvang

Op zoek naar unieke opvang voor uw kind? Een plek waar uw kind met plezier naar toegaat? Welkom bij uk. Bij uk kunt u terecht voor professionele kinderopvang voor uw kind.

Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

In een kinderdagverblijf van uk worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar. De opvang vindt plaats in stamgroepen en kinderen worden begeleid door professionele pedagogisch medewerkers die de kinderen structuur en veiligheid bieden. Het kinderdagverblijf is een unieke plek waar kinderen voordat ze naar school gaan al heel veel leren. Kinderen leren spelenderwijs het meest en de pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat kinderen ervaringen opdoen in spel, activiteiten, muziek, taal en gedrag.

Lees meer...

Op de buitenschoolse opvang van uk vangen we kinderen op van 4 tot 13 jaar. Na een schooldag hebben kinderen behoefte aan gezelligheid en ontspanning. Op onze buitenschoolse opvang doen we er alles aan om kinderen een thuisgevoel te geven. Dus geen verplichte activiteiten, maar gezamenlijk bepalen we wat we willen doen. De pedagogisch medewerkers organiseren allerlei leuke en stimulerende activiteiten, maar creëren ook rustmomenten zodat uw kind kan vertellen wat er die dag allemaal op school is gebeurd.

Lees meer...

Op zoek naar vakantie opvang?

Uw kind heeft schoolvakantie, maar u moet gewoon werken. Dan is uw kind van harte welkom...

Lees meer...

Bij BSO uk apollo in Amsterdam is de koorts uitgebroken!

De oranje koorts.. De vlaggetjes hangen, de kinderen hebben tekeningen, schilderijen...

Lees meer...

uk noorderkabouters bij het circus

Wormerveer,  16 juni 2014 – De kinderen van uk noorderkabouters waren bijzondere gasten...

Lees meer...

De buitenschoolse opvang locaties van #uk hebben een heel leuk vakantieprogramma! Kom je ook? http://t.co/k5PN0IuM3f
2 maanden geleden

Donderdag 3 juli kinderkleding party uk laterna #Almere! http://t.co/v2YnT1xlt0
2 maanden geleden